RENÀIXER DE LES CENDRES

Tornant del meeting de Podem pare en un semàfor. Mentre mire pels vidres, escolte un programa de la Ser on parlen de les eleccions. I escoltant les paraules de Pablo Iglesias veig un home al semàfor. Aparentment no sembla el què és, perquè no és el tipus de persona que estem acostumats a veure demanant. Un home vestit amb camisa i gavardina, ulleres de sol i observant la gent. I amb la curiositat que solc tindre l'observe, i veig que els està oferint un paquet de mocadors als del cotxe del costat. Em sorprenc i continue escoltant. Escolte com analitzen els partits i com parlen del vot "Perquè en aquestes eleccions es va a votar amb el cor", perquè la gent necessita que algú els done esperances, algú que els arribe al cor i no, un que culpe sols als altres i done xifres sense arribar-los realment al cor. 
No vaig a fer ara reivindicacions d'ideologia ni grans elogis als partits que puga recoltzar, simplement perquè aquesta entrada és espontània. Sols dic, que portem 7 anys nadant en una piscina anomenada crisi i no vegem el final d'aquesta. El 20D és una data historica per a tothom perquè hi va haver un canvi: un progrés o una regresión però hi ha esperança. I aquesta vesprada l'he vista. He vist l'esperança en la mirada de la gent al Pavello Font de Sant Lluís de València i a la gent als carrers. Perquè no sóc la única que pensa que açò ha de renàixer. Que som con una au fènix: renaixem de les cendres. Les cendres d'un país cremat dia a dia, any rere any; un país desgastat i sense oportunitats. Però anem a renàixer, anem a tornar a ser els primers en la Sanitat i en l'Educació, tornarem a ser referents i no se'ns mirarà com a un país enfonat en la misèria.
Però açò no pot passar sense un canvi, una renaixer que molts diuen però pocs faran. 
No vull viure 4 anys foscos de nou, però ara deixaré d'escriure per descansar i reflexionar. Perquè encara que a mi no em calga massa, sé que encara hi ha gent que no sap a qui votar. Demà més i millor, perquè encara que hi haja molt que parlar del després del meeting de Podem, hi ha més que parlar del que ha passat dins i fora de la Fonteta.


1 comentari :

Copyright © EL RACÓ DELS ROSEGADORS. Designed by OddThemes