EL MÒN ESTÀ PLE DE PERSONES QUE ENS VEUEN

Hola a tothom,

Avui després de vindre d'un examen importantíssim he visitat el bloc i teniem visites des de EL REGNE UNIT, ESPANYA I MACEDONIA. Es important ja que significa que avancem i cada vegada som millors. Tots vosaltres sou els que em doneu anims per continuar ja que sense vosaltres jo no tindria anims per seguir fent el bloc, per seguir contant-vos coses interessants, llibres i sobretot fent que descobriu coses noves, que gaudiu de les coses boniques. Algunes vegades entraveu al bloc i no hi havia res de nou, pero aixó era perque no tenia temps d'actualitzar pero al final acabava actualitzant quan tenia temps. Ara que ja estem quasi en estiu podré actualitzar més i contar-vos moltíssimes coses noves. Pero recordeu vosaltres sou els que m'ajudeu a continuar sense vosaltres açó seria impossible. Per tot aixó moltíssimes GRÀCIES, sou els millors.

Us ho dic en tots els idiomes: Thank You (anglés), Grazies (italià), Merci (Francés), Obrigado (portugués), Dank (alemany), Esker (Basc), Mèsi (Crioll d' Haití), Hvala (Croat), Tak (Danés), Vďaka(Eslovac), Kiitos (Finlandés), Grazas (Galec), მადლობა (Georgia), ευχαριστίες (Grec), Takk (Islandés), gratias (Llatí), благодарам (Macedoni), سپاس ها (Persa), Dzięki (Polonés), спасибо (Rus), díky (Txec), Спасибо (Ucranià), Gracias (Castellà).

Una paraula internacional que sempre significa el mateix.

Moltíssimes gràcies.

1 comentari :

  1. Els Emirats Àrabs s'han unit a la teua llista. Un bloc en català vist des d'arreu del món. Et pots sentir molt orgullosa del treball fet.
    T'aconselle que relliges les frases quan escrius un poc més i veuràs com, de vegades, repeteixes algunes expressions o idees innecessàriament. :)

    ResponElimina

Copyright © EL RACÓ DELS ROSEGADORS. Designed by OddThemes