DIA DE LA DONA TREBALLADORA





















 Hola a tots i totes.
Avui dia 8 de març és celebra el dia de la dona treballadora. És un dia que es celebra a tot el mon.
És celebra perquè fa ja un temps a una fabrica de teixit de Nova York, unes dones decidirenn tancar-se a la fabrica on treballaven per que volien que els pujaren el sou, ja que als homes els cobraven mes, que a elles. El cap de la fabrica va veure aquella revelió i decidí prendre foc a la fabrica. Les dones feien una mena de vaga. A aquell incendi van morir 142 dones la majoria inmigrants joves. El color de la dona és el morat ja que el color de la tela que treballaven era morat.
Les dones ens mereixem millor tracte, que el que ens donen; no podem viure així no som imferiors als homes, som iguals. Només necessitem que ens respecten com a humanes que som no com a animals. Alguns homes pensen que som imferiors. Jo pense que som iguals.
Espere que qui pense aixó que canvie d'opinió, i que refleccione.
Tampoc volem que ens peguen, ni tampoc que ens maltracten. No volem VIOLENCIA DE GENERE.

2 comentaris :

  1. Amb actituds com aquestes de segur que el món millorarà. Les dones del futur tindran al seu costat homes que les valoraran com es mereixen i no permetran que les maltracten ni una sola vegada. Seran més fortes, valentes i formades del que han estat al passat.

    ResponElimina
  2. Totalment d'acord. M'encanta; és fonamental tenir consciència de coses com les que contes.

    ResponElimina

Copyright © EL RACÓ DELS ROSEGADORS. Designed by OddThemes