GERÒNIMO STILTON: LA SEVA VIDA

Gerònimo Stilton és el director de l'Eco del Rosegador, el diari més famós de l'illa dels Ratolins. Ha resolt molts casos de misteri. Li agrada molt la mozzarella, és molt porigós i té vertígen i claustrofòbia.Té molts amics i familiars algun o altre amor especial. Gerònimo és amable i responsable alguna volta no es recorda de les coses i s'enamora fàcilment. En el seu temps lliure col.lecciona crostes de formatge del segle XVIII i el que mes li agrada és contar contes al seu nebot Benjamí.
Els seus familiars són: el seu cosí Martin Gala, la seua germana Tea Stilton, el seu nebot Benjamí, el seu amor Patty Spring, la neboda de Patty Pandoara Woz, el seu amic el científic Amperi Volt, l'esportista Hiena, l'amic de Benjamí Oliver, l'ajudant del diari Pinky Pick, la directora del diari La Gaseta Ratada Sally Ratmusen, la karateka Menuda Tao, el director de l'agència de misteri Metodoso Quesoso, el seu avi Berenguer de Drap, més conegut com el Tanc, la seua tia Làmpia, les seues nebodes Cremoseta i Untadeta, el seu avi  Rododend, el seu oncle Smilord, la seua tia Margarina, el seu cosí Virgilià Zanzíbar, el seu oncle Mascarpone, el seu tio Espigó, la seua àvia Rosa, el seu tio Arteri  i el seu bisavi Astolfo Patasbajo. 

Com observareu hi ha molts noms i no tots estan en català, doncs no he pogut aconseguir saber encara com els han traduit al català. No vos emprenyeu, ho averiguaré i vos ho conte.

Adéu.

1 comentari :

Copyright © EL RACÓ DELS ROSEGADORS. Designed by OddThemes