TEA STILTON


Tea Stilton és la germana de Gerònimo. Es l'enviada especial de l'Eco del Rosegador. Ha resolt molts casos com el seu germà. Es un ratolina intel.ligent, jove i primeta. Es aventurera i sense por. Té unes amigues que va conéixer a la Universitat de Ratford. Es diuen Colette, Nicki, Paulina, Violet i Pamela. Són divertides com ella


Tea té la seua pròpia col.lecció de llibres que tracten sobre les aventures d'ella i les seues amigues. Està eixint disparada perquè té molt d'èxit, per aixo no puc anar tant ràpid tragen informacio.

Els llibres tenen com a títols:
    El Codi del Drac

    El llibre tracta del misteri de la universitat de Ratford. Hi ha un personatge que Tea nota molt familiar. Es diu Hans Ratel.lo. Pero què passara amb aquest personatge tant estrany i enigmatic? Si llegiu aquest llibre ho sabreu.



    La muntanya que parla

    El llibre tracta sobre el misteri de la malaltia de les ovelles de Nicki a Australia.Hi ha un perssonatge que es un descarat que el que vol es comprar-li les ovelles a Nicki i a la seva familia.Si voleu saber com acava aquesta histora llegiu-vos aquest llibre.





    La ciutat secreta
    Tracta sobre que el professor Quantoxanxa li ha desaparegut el seu fill Gonzalo. Pero aquesta aventura es al Perú. Quantoxanxa esta en perill. Pero al final comsegueixen salvar-los. Una gran ajuda era Maria la seua germana que atraves del portatil segueix el seu rastre des del mobil de Paulina.


    El misteri de Paris
    Tracta sobre la col.leccio de Julie l'amiga de Collette a desaparegut i tot el llibre tracta sobre com les Teasisters se les monren per detindre el lladre. Tambe fan coses que no son imbestigar com anar de compres etc... Esta molt xulo jo el recomane.

    Publica un comentari a l'entrada

    Copyright © EL RACÓ DELS ROSEGADORS. Designed by OddThemes