VOLEM FER-NOS SENTIR


Hola a tothom, 

Bo, feia temps que no venia per ací. Vinc per per ensenyar-vos una coseta. Fa temps per a castellà vaig haver de fer una carta. Una carta d'amor. Aquella carta no anava adreçada a ningú ni eren coses que foren realitat. Era el que pensant se'm va ocórrer.
Quan entres a l'adolescència canvies a part de físicament canvies psíquicament. Els adolescents contestem molt perquè volem ser més del que som algunes vegades i després volem tornar a la nostra infantesa. Volem ser adults amb drets de xiquet. Però en aquesta vida no es pot tindre tot el que volem.
Els adolescents a part de tot això, comencen a sentir algunes coses els uns pels altres. Ara ja no s'envien cartes,  ni es canta baix dels balcons. Els adolescents ara en dia s'envien whatsapps i en ells s'expressen el que senten els uns pels altres. Bo, un adolescent en el fons i no tan en el fons no és una persona dolenta, no és un impotent encara que, algunes vegades, ho demostre. Un adolescent és capaç de mostrar els seus sentiments i fer que els demés l'entenguen sense por a res.
Ací us deixe la carta. Una carta que malgrat que no siga per enviar a ningú demostra molt.

Publica un comentari a l'entrada

Copyright © EL RACÓ DELS ROSEGADORS. Designed by OddThemes